Fostii ministri Titus Corlatean si Mihnea Costoiu au fost numiti de premierul Victor Ponta in calitatea de consilieri onorifici ai prim-ministrului, Corlatean ocupandu-se de relatiile cu Republica Moldova, iar Costoiu de proiectele de cercetare cu finantare europeana.

Deciziile de numire a senatorilor PSD Titus Corlatean si Mihnea Costoiu in calitatea de consilieri onorifici au fost semnate de Victor Ponta miercuri si publicate in Monitorul Oficial.

Activitatea lui Corlatean priveste "domeniul relatiilor cu Republica Moldova", iar a lui Costoiu "domeniul proiectelor de cercetare cu finantare europeana". In deciziile de numire se precizeaza ca activitatea consilierilor onorifici nu este remunerata, scrie MEDIAFAX.

Totodata, Ponta a numit-o in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului pe Rozalia Dana Varga. Ea a fost candidat al PNL la alegerile din 2012 pentru un mandat de deputat si consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.