Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala.

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala.

Potrivit unui comunicat de presa, presedintele Klaus Iohannis l-a primit in cursul zilei de marti, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta in cadrul unei intalniri de lucru, scrie MEDIAFAX.

In comunicat se precizeaza ca in cadrul intalnirii s-au discutat situatia economica in contextul crizei francului elvetian, precum si activitatea executivului din aceasta perioada.

Pe agenda intalnirii s-au aflat si teme legate de situatia internationala actuala, a mai anuntat Presedintia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.