Premierul Victor Ponta a afirmat ca isi poate "face un doctorat" pe tema constructiei autostrazii Comarnic-Brasov, el dorind astfel sa arate ca stie in amanunt detaliile financiare si tehncie ale acestui proiect, amanat de mai multe ori de catre autoritati.

Prezent la Ministerul Transporturilor pentru prezentarea prioritatilor de infrastructura rutiera aferente perioadei 2015-2016, lui Ponta i s-au cerut de catre jurnalisti detalii legate de proiectul autostrazii Comarnic-Brasov, acesta raspunzand ca le cunoaste in amanunt, deoarece s-a ocupat de proiect.

"Sper ca nu mai suntem in direct (ca transmisii TV-n.r.), ca sa va spun ca pe Comarnic-Brasov pot sa imi fac un doctorat deja", a spus, zambind, Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca, pana pe 15 februarie, trebuie decisa semnarea contractului de constructie sau rezilierea procedurii daca nu exista un acord politic pe termen lung pentru derularea proiectului.

In luna decembrie, premierul Victor Ponta a anuntat ca a trimis o scrisoare catre rectorul Universitatii Bucuresti in care il notifica asupra faptului ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in 2003, iar Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, Legea educatiei, pentru a permite oricarui detinator de titlul stintific sa renunte la acesta.

Lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta a fost subiectul unor acuzatii de plagiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.