Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si cu directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, despre atacul terorist de la Paris, oficialii convenind ca in Romania nu se impune un grad de alerta.

"Am vorbit cu presedintele si cu Maior. Nu se impune ridicarea unui nivel de alerta, nu este niciun pericol pentru Romania. Monitorizam situatia si suntem in contact cu toate institutiile", a spus Ponta.

El a precizat ca Romania nu se afla intr-o situatie speciala ca urmare a atacului terorist de la Paris, dar ca situatia este monitorizata, iar presedintele Iohannis va comunica eventuale schimbari, scrie MEDIAFAX.

Cel putin 12 persoane, inclusiv doi politisti, au murit si alte patru au fost ranite, miercuri, intr-un atac comis de indivizi inarmati cu arme automate si lansatoare de rachete la sediul parizian al publicatiei satirice Charlie Hebdo.

O reuniune de criza a fost convocata la presedintie la ora 13.00 GMT (15.00, ora Romaniei), iar Franta a ridicat la maximum nivelul de alerta - si anume "alerta de atentat" - in regiunea pariziana, in urma atacului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.