Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter, in limba franceza, un mesaj in care arata ca este profund socat de informatia privind atentatul de la Paris si transmite condoleante pentru familiile victimelor si poporul francez.

"Sunt profund socat de informatia privind atentatul de la Paris. Condoleantele noastre pentru familiile victimelor si poporul francez", a scrie Ponta pe Twitter, in limba franceza.

Premierul Victor Ponta a anulat prezentarea bilantului Ministerului Fondurilor Europene si al Ministerului Agriculturii, axat pe absorbtia fondurilor europene, programat pentru ora 15.00 la Palatul Victoria, el precizand pentru MEDIAFAX ca a luat aceasta decizie avand in vedere situatia din Franta.

"Asteptam evolutiile legate de situatia din Franta. Prezentarea pe fonduri europene poate astepta", a spus Ponta, anterior. Surse guvernamentale au declarat totodata ca prezentarea bilantului era nepotrivita avand in vedere atacul din Franta.

Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte patru au fost ranite in atacul de miercuri de la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo, un atac de inspiratie islamista si fara precedent, denuntat de presedintele Francois Hollande drept un "atentat terorist", relateaza AFP.

Citeste si: [Video] MASACRU in Paris: Atac ARMAT la sediul unui ziar! Cel putin 12 morti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.