Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, marti, magistratilor, in dicursul sustinut in cadrul sedintei CSM, sa nu se lase intimidati si prada influentelor politice sau amenintarilor, pentru ca nu exista alta sansa a acestei tari decat un stat de drept consolidat si cu o justitie independenta.

Iohannis a declarat ca magistratii, procurori sau judecatori, trebuie sa isi continue munca de schimbare la fata a Romaniei.

"Nu va lasati intimidati, nu va lasati prada influentelor politice sau amenintarilor, pentru ca nu exista alta sansa a acestei tari decat un stat de drept consolidat si cu o justitie independenta. Indiferent de natura si dificultatea obstacolelor, magistratii onesti vor avea in mine un partener loial in depasirea oricaror piedici", a spus seful statului, potrivit MEDIAFAX.

El a continuat: "Vreau sa fiti alaturi de mine, asa cum eu voi fi partenerul dumneavoastra institutional. Sa imi fiti alaturi si sa ne opunem impreuna, din toate puterile, oricaror tentative de distorsionare a realitatilor si interactiunilor specifice unui stat de drept, a unei lumi normale. Si nu ma aveti alaturi doar pe mine, ci si milioanele de cetateni care au venit la vot, in noiembrie anul trecut".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.