Presedintele Klaus Iohannis, care a asistat timp de aproximativ doua ore la liturghia de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, le-a urat romanilor, la iesirea din lacasul de cult, "La multi ani!" si "un an 2015 binecuvantat", el dand mana cu mai multe persoane.

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, a spus, in predica pe care tinut-o la catedrala din Sibiu, ca se simte onorat de faptul ca presedintele Iohannis a participat la slujba si a afirmat ca si patriarhul Daniel il asteapta pe seful statului la o slujba. Streza a mai afirmat ca ii va oferi presedintelui pixuri si calendare cu insemnele Mitropoliei Ardealului.

Dupa predica, in jurul orei 11.45, Iohannis a iesit din catedrala insotit de IPS Laurentiu Streza, cei doi facand doua fotografii pe scarile lacasului de cult. Ulterior, presedintele a dat mana cu mai multe persoane aflate in curtea lacasului de cult si le-a urat romanilor "La multi ani!" si "un an 2015 binecuvantat", scrie MEDIAFAX.

"Va doresc tuturor «La multi ani!» si un an 2015 binecuvantat!", a declarat jurnalistilor Klaus Iohannis. De asemenea, cativa oameni l-au aplaudat pe seful statului. Apoi, Iohannis a intrat impreuna cu Laurentiu Streza in resedinta mitropolitului, unde a stat circa 20 de minute, iar la iesire presedintele a salutat oamenii si le-a spus din nou "La multi ani!".

Citeste si: Iohannis participa la liturghia de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.