Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Palatul Cotroceni, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, despre prioritatile politicii externe si calendarul vizitelor pe care le va face in strainatate in prima parte a anului 2015, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Presedintiei.
Intrevederea dintre Iohannis si Aurescu a durat o ora.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit in cursul diminetii, la Palatul Cotroceni, cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu. La intalnire s-au discutat prioritatile politicii externe si calendarul vizitelor pe care Presedintele le va face in strainatate in prima parte a anului 2015. Intalnirea a durat o ora"
, se mentioneaza in comunicatul citat, scrie MEDIAFAX.

Intalnirea lui Iohannis cu ministrul de Externe succede altor doua intrevederi pe care seful statului le-a avut, luni, cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea, si ministrul Apararii, Mircea Dusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.