Premierul Victor Ponta a multumit angajatilor Ministerului de Interne, Armatei si CNADNR pentru modul in care au intervenit in deszapeziri si a afirmat ca spera ca fiecare persoana sa inteleaga ca, in situatii de iarna, este nevoie de mai multa prudenta si atentie.

"Sper ca si fiecare sa inteleaga ca, in situatii de iarna, e nevoie de mai multa prudenta si de mai multa atentie. E si perioada de Sarbatori", a spus Ponta, in sedinta de guvern.

El a multumit Ministerului de Interne, incluzand Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Jandarmeria, Politia, precum si Armatei si Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), pentru modul in care au intervenit in ultimele ore, scrie MEDIAFAX.

Ponta a apreciat insa ca este vorba, totusi, de o perioada normala de iarna, dar ca operatiunile de deszapezire trebuie coordonate in continuare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.