Fostul presedinte Traian Basescu a petrecut Craciunul alaturi de familie la Baile Olanesti, in judetul Valcea, el postand pe Facebook doua fotografii in care apare impreuna cu sotia sa, cu cele doua fiice si cu nepotii sai.

Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii sub titlul ”Craciun in familie”. Astfel, intr-una dintre imagini, fostul presedinte apare alaturi de sotia sa, Maria, tinandu-i in brate pe cei doi nepoti, Sofia Anais si Radu. Sofia Anais este fiica Elenei Basescu, iar Radu este fiul Ioanei Basescu, botezat in 20 decembrie la Biserica Sf. Silvestru din Capitala. In cea de-a doua fotografie, Traian Basescu se afla alaturi de sotie, de cele doua fiice si de sotii acestora, precum si de cei doi nepoti, iar in spatele lor este un brad impodobit.

Cele doua postari au adunat peste 50.000 de like-uri si aproape 3.400 de comentarii. Fostul sef al statului a petrecut Craciunul la Baile Olanesti, in judetul Valcea. In ultimii ani, Traian Basescu si-a petrecut sarbatorile de iarna la Predeal, scrie MEDIAFAX.

Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni in 21 decembrie, dupa zece ani de mandat, in timpul ceremoniei militare de pe platoul Marinescu, el apropiindu-se de steagul tinut de Garda de onoare si sarutandu-l.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.