Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in discursul rostit in fata Parlamentului, ca este recunoscator si onorat de increderea pe care cetatenii i-au acordat-o alegandu-l presedinte si a asigurat ca va fi presedintele tuturor romanilor.

”Stau aici, in fata dumneavoastra, constient de miza acestui moment pentru viitorul Romaniei. Sunt recunoscator si onorat de increderea pe care cetatenii Romaniei mi-au acordat-o cea de a fi presedintele lor si ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor”, a spus Iohannis.

El a adaugat ca este profund miscat de dragostea de tara care a stat in spatele participarii la vot, de aspiratia spre libertate si proprietate a romanilor, scrie MEDIAFAX.

”Va multumesc voua, tuturor concetatenilor mei, pentru ca ati aratat lumii intregi adevarata fata a Romaniei. La 25 de ani dupa caderea comunismului ati facut inca o data sa triumfe democratia si participarea”, a mai afirmat Klaus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.