Deputatul PNL George Scutaru, care va deveni consilier al presedintelui ales, Klaus Iohannis, si-a anuntat demisia din functie vineri dimineata, in plenul Camerei Deputatilor, el spunandu-i lui Valeriu Zgonea ca isi va aminti cu nostalgie chiar si de momentele in care acesta i-a taiat microfonul.

George Scutaru le-a multumit colegilor de la toate grupurile parlamentare pentru felul in care au colaborat de-a lungul timpului, dar si lui Valeriu Zgonea caruia i-a spus: "Imi voi aminti cu nostalgie chiar si de momentele in care mi-ati taiat microfonul".

El a precizat ca a fost deputat PNL timp de zece ani, candidand in circumscriptia electorala numarul 10 din Buzau.

In actuala sesiune parlamentara, Scutaru a fost liderul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, aceasta functie urmand sa fie preluata de Ludovic Orban.

Dupa demisia lui George Scutaru, Camera Deputatilor declara vacant postul ocupat de acesta, scrie MEDIAFAX.

Miercuri seara, co-presedintele PNL Buzau, George Scutaru, a anuntat ca-si va depune demisia din fruntea organizatiei judetene si se va suspenda din partid, in conditiile in care va deveni consilier al presedintelui ales, Klaus Iohannis, functia sa urmand sa fie preluata de Cristinel Romanescu.

George Scutaru a fost timp de zece luni, in anul 2002, presedinte PNL Buzau, iar de la sfarsitul anului 2002 si pana in 2010 a fost vicepresedinte al PNL Buzau, din anul 2010 devenind presedinte al PNL Buzau. El se afla la al treilea mandat de deputat de Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.