Premierul Victor Ponta l-a nominalizat pe deputatul PSD Angel Tilvar pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni, in locul lui Adrian Anghel.

Premierul Victor Ponta l-a nominalizat pe deputatul PSD Angel Tilvar pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni, in locul lui Adrian Anghel, care a fost respins de comisiile parlamentare, a anuntat, luni, in plen, vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea.

Mitrea a spus ca Birourile Permanente ale celor Camere se vor reuni la ora 17.00 pentru a primi aceasta propunere, urmand ca Angel Tilvar sa fie audiat de comisii parlamentare la ora 17.15, scrie MEDIAFAX.

In prezent, Angel Tilver este presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

Mircea Lubanovici, presedintele comisiei pentru romanii din afara granitelor a declarat, luni, ca dupa verificarea listei de prezenta s-a stabilit ca au votat 24 de parlamentari, astfel ca Adrian Anghel a primit un aviz negativ pentru portofoliul de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.