Senatorul Mircea Geoana a declarat, joi, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, este exponentul unei specii de politician pe cale de disparitie, el aratand ca acest tip de face politica, in care se foloseste functia publica pentru a face avere si averea, pentru politica, se incheie.

"Liviu Dragnea este exponentul unei specii pe cale de disparitie. E o specie transpartinica. Azi, acest tip de a face politica, in care folosesti functia publica ca sa faci avere si averea ca sa faci politica, e pe cale de incheiere. Sunt convins ca Justitia va continua sa fie fara niciun fel de mila la adresa acestui tip de comportament de oameni politici care confunda visteria statului cu buzunarul propriu", a spus Geoana, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca "domnul Dragnea" nu e o "piesa singulara" in politica romaneasca si a mentionat ca cei care se vor asocia cu "acest tip de Dragnea" vor sfarsi prin "extinctie".

"Toate partidele au astfel de specimene. Si, ca si in viata, si in istorie, exista o adaptare la o noua era. Suntem intr-o alta era, in care opinia publica in primul rand nu mai accepta acest profil de politicieni. Celor care se asociaza cu acest tip de Dragnea, din toate partidele, mai devreme sau mai tarziu vor sfarsi asa cum sfarseste orice specie pe cale de disparitie: prin extinctie. Aceasta spune suficient de mult despre opinia pe care o am fata de acest domn", a spus Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.