Ponta l-a numit pe Teodor Melescanu in postul de consilier de stat in Cancelarie.

Melescanu a demisionat, in septembrie, de la conducerea Serviciului de Informatii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidentiale, iar ulterior a fost numit de Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul ca experienta acestuia va evita aparitia unor noi probleme de vot in strainatate, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce problemele in sectiile de vot din strainatate au continuat si sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Melescanu a demisionat, sustinand ca problemele au fost generate de legislatia actuala carere impiedica infiintarea de sectii de vot suplimentare. Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Ponta in turul al doilea al prezidentialelor, iar Ponta a declarat ca, daca va castiga alegerile, acesta va fi in echipa sa de la Cotroceni, ca si consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.