Premierul Victor Ponta va fi prezent, marti, de la ora 10.00, in plenul Camerei Deputatilor, la o dezbatere politica referitoare la votul din diaspora, solicitata de PNL, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului permant al Camerei, deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretarul BP.

"Maine, de la ora 10 va avea loc dezbaterea politica ceruta de PNL. Mai mult ca sigur, maine, domnul prim-ministru va fi la ora 10.00 la Camera Deputatilor. Procedura va fi cea normala, cei care au convocat-o isi vor prezenta punctele de vedere, domnul prim-ministru va raspunde, ca o dezbatere politica in Parlamentul Romaniei", a explicat deputatul PSD.

In 17 noiembrie, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat pentru MEDIAFAX ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor solicitarea de organizare a unei dezbateri in plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezenta "obligatorie" a lui Victor Ponta.

"Organizarea dezastruoasa a votului in diaspora nu trebuie ascunsa sub pres de Guvernul Ponta. In consecinta, grupul liberal a depus astazi dupa-amiaza o solicitare catre Biroul Permanent prin care solicita o dezbatere in plenul Camerei Deputatilor saptamana viitoare cu participarea obligatorie a prim-ministrului privind modul rusinos si umilitor pentru romani in care a fost organizat votul in strainatate", a declarat Scutaru.

El a precizat ca Victor Ponta "trebuie sa explice in plenul Parlamentului incalcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetateni romani care nu au putut sa voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie".

"Ponta va trebui sa prezinte vinovatii si masurile care se impun", a mai declarat Scutaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.