Mihnea Motoc va fi propus ca ministru al Afacerilor Externe, a anuntat premierul Victor Ponta

Ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Mihnea Motoc, va fi propus ca ministru al Afacerilor Externe, a anuntat premierul Victor Ponta El a precizat ca propunerea va fi inaintata marti presedintelui Traian Basescu, scrie MEDIAFAX.

"M-am sfatuit si cu domnul Melescanu si il voi propune pe domnul ambasador Mihnea Motoc, care sa fie noul ministru de Externe. Cred ca e un mesaj foarte bun apropos si de importanta pe care o dam relatiilor noastre pe plan european"
, a spus Ponta.

Din aprilie 2008, Mihnea Motoc este ambasador extraordinar si plenipotentiar, Reprezentant Permanent al Romaniei pe langa Uniunea Europeana, dupa ce anterior, timp de cinci ani, a indeplinit aceste atributii pe langa ONU.

Ponta a mai anuntat ca, tot marti, va propune si un nou ministru la Cultura, el indeplinind in acest moment atributiile de ministru interimar.

Citeste si: Melescanu DEMISIONEAZA din functia de ministru de Externe: Imi cer scuze romanilor!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.