Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca dupa parerea sa Klaus Iohannis "ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte al Romaniei" si nu va reprezenta "decat o continuare a regimului Basescu" fiind inconjurat si manevrat de cei din PDL.

Calin Popescu Tariceanu a precizat ca respecta votul democratic al cetatenilor chiar daca acesta nu este cel pe care l-a asteptat.

"Raman insa de parere ca domnul Klaus Iohannis, cu toate ca este castigatorul acestui tur al doilea al acestor alegeri prezidentiale, ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Consider ca nu are nici experienta, nici competentele necesare pentru a fi presedintele Romaniei. Mai mult decat atat, asa cum am mai spus, nu a reprezentat decat o continuare a regimului Basescu si fiind inconjurat si manevrat de cei din PDL. Asistam la o continuare a regimului Basescu-PDL, care nu are o amintire placuta in Romania", a precizat Tariceanu, potrivit MEDIAFAX.

El s-a aratat nemultumit de remarca "Ne-am luat tara inapoi" a lui Klaus Iohannis, aratand ca aceasta este "tipica lui Basescu".

Tariceanu a facut aceasta afirmatie in conferinta sustinuta alaturi de Victor Ponta, la Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.