Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

El a spus ca il felicita pe noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca acesta este legitim. Presedintele PSD a spus ca este convins ca Iohannis va face ce depinde de acesta pentru a realiza ce si-a propus.

Premierul a spus ca alegerile de duminica arata ca Romania este o democratie consolidata. "Imi exprim si eu dorinta de dialog cu domnul Iohannis", a spus Ponta, mentionand ca este convins ca si presedintele ales va dori sa colaboreze cu el si cu coalitia de guvernare, scrie MEDIAFAX.

"Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate. Personal, mi-ar fi cel mai usor si cel mai simplu si cel mai de dorit, cel putin pentru familia mea, sa multumesc celor cu care am lucrat pana acum...", a spus Ponta, moment in care a reprosat unei persoana din sala ca vorbeste.

Ulterior, el a reluat: "Asa cum noi respectam votul dat ieri, romanii au votat in 2012 pentru o coalitie de guvernare si un Guvern si ne-o vom face in continuare. Atata timp cat am sprijinul coalitiei sunt hotarat sa raman in functia de prim-ministru".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.