Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, intrebat daca va merge la dezbaterea electorala de la Antena 3, ca pentru aceasta seara a avut doua invitatii si a acceptat-o "pe cealalta", la o alta televiziune.

"Pentru aceasta seara am avut doua invitatii, am acceptat-o pe cealalata", a spus Iohannis, intr-o conferinta de presa. El a mentionat ca va participa la o alta emisiune televizata, la Digi 24, scrie MEDIAFAX.

Iohannis a fost intrebat daca, in opinia sa, dezbaterea de miercuri seara a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau daca va mai fi vreo dezbatere. "Nu cred ca va mai fi", a raspuns Iohannis.

Pentru campania de la turul II al prezidentialelor, social-democratii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de stiri - luni, marti, miercuri si joi, la Romania TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3 -, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marti seara a avut loc o prima confruntare intre cei doi candidati, la Realitatea TV, iar miercuri seara acestia s-au intalnit la B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.