Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, intr-un dosar in care este vizat si liderul PNL Azuga, cei doi fiind suspectati ca ar fi luat mita de la un om de afaceri caruia autoritatile locale i-au vandut un teren din Azuga.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti fac cercetari intr-un dosar in care apar numele presedintelui PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, si cel al presedintelui filialei locale Azuga a PNL, Gabriel Popescu, ancheta vizand vanzarea catre un om de afaceri a unui teren din intravilanul statiunii Azuga, care apartinea domeniului public.

In acest dosar, deputatul Mircea Rosca, care este suspectat ca ar fi luat mita de la omul de afaceri, a fost citat sa se prezinte, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru audieri, in timp ce Gabriel Popescu a fost audiat deja in acest dosar, a mai spun sursele judiciare citate.

Primarul statiunii Azuga, Constantin Samson, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX ca in urma cu cateva saptamani procurorii DNA au cerut de la Primaria Azuga mai multe documente privind vanzarea unui teren intravilan cu o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, situat la intrarea in Azuga dinspre Ploiesti, teren vandut in urma cu aproximativ trei ani unui om afaceri care ar fi reclamat ca a dat mita pentru incheierea tranzactiei.

"Stiu ca este vorba despre vanzarea unui teren care era al Primariei si a hotarat Consiliul Local sa-l vanda. Tranzactia s-a facut pe vremea cand nu eram eu primar, ori la sfarsitul anului 2011, ori la inceputul anului 2012. Gabi Popescu a mai fost audiat o data la DNA si apoi au venit procurorii la noi si a cerut niste documente", a declarat primarul statiunii Azuga, Constantin Samson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.