Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a a declarat, luni, la finalul sedintei ACL, ca va fi inaintata o noua propunere de negociere pentru PSD pentru organizarea dezbaterii prezidentiale Klaus Iohannis - Victor Ponta, care sa aiba loc joi la Palatul Parlamentului.

Vicepresedintele PNL a sustinut ca premierul Victor Ponta nu doreste sa participe la o dezbatere cu Iohannis, dar in cursul zilei de luni va fi inaintata PSD o noua propunere de negociere.

"O sa-i facem inca o invitatie foarte clara la Parlamentul Romaniei, unde Televiziunea Romana si toate celelalte televiziuni sa poata sa transmita aceasta dezbatere, sa lase faldurile fustelor si daca e barbat sa vina la dezbatere", a declarat Atanasiu, potrivit MEDIAFAX.

El a sustinut ca propunerea ACL este pentru ziua de joi, pe care o considera data cea mai potrivita pentru dezbatere, incepand cu ora 20.00.

Atanasiu a fost intrebat daca propunerea ACL este facuta pentru a fi refuzata de Victor Ponta, in conditiile in care premierul ar fi confirmat participarea la o dezbatere la o televiziune de stiri. "Nu era programata nicio dezbatere intre cei doi candidati, era autoprogramata o dezbatere de domnul Ponta singur. Deci, daca doreste dezbatere in doi il chemam pe un teren neutru, nu sub fustele lui Voiculescu la Antena 3", a raspuns vicepresedintele PNL.

El a precizat ca propunerea ACL vizeaza un format deschis tuturor institutiilor de presa, urmand a fi negociat cu PSD moderatorul si desfasurarea dezbaterii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.