Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu scrie pe Facebook despre "delirul televiziunilor ca au iesit 2000 de insi in strada", intr-o reactie ironica fata de protestele de sambata.

Lia Olguta Vasilescu scrie pe Facebook despre "delirul televiziunilor ca au iesit 2000 de insi in strada", intr-o reactie ironica fata de protestele de sambata, intrebandu-se daca este nevoie de "razboi civil" sau il convinge "cineva pe mutu' Iohannis "sa iasa la dezbatere".

"Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20 000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a scris Vasilescu intr-o postare pe contul sau de Facebook, scrie MEDIAFAX.

Miii de oameni de protestat sambata, in Bucuresti si in tara fata de organizarea defectuoasa a votului in strainatate la primul tur al al alegerilor prezidentiale, protestele avand si un caracter anti-guvernamental.

Citeste si: Solidaritate cu romanii din diaspora! Mii de oameni din toata tara au iesit in strada


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.