Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, considera ca fostul lider liberal Crin Antonescu il va sustine si il va vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, intrucat acesta s-a implicat intotdeauna "pentru o politica curata".

Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Cluj, cum comenteaza neimplicarea lui Crin Antonescu in campania electorala si cand a vorbit ultima data cu acesta.

Iohannis a spus ca Antonescu s-a implicat intotdeauna "pentru o politica curata, pentru o politica liberala", scrie MEDIAFAX.

"Astazi (joi - n.r.) am avut un schimb de mesaje si cred ca lucrurile sunt foarte simple. Crin Antonescu s-a implicat intotdeauna pentru o politica curata, pentru o politica liberala, pentru o politica a prosperitatii si nu cred ca in aceasta etapa de campanie tema este daca am vorbit sau nu cu Crin Antonescu. Este problema domniei sale si cu siguranta ma sustine si ma voteaza. Cum va face practic acest lucru, sa va explice domnia sa", a afirmat Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.