Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca a stabilit, miercuri, cu secretarul general al PP-DD, o serie de actiuni comune pentru turul secund al prezidentialelor, si a aratat ca spera, atat el cat si Victor Ponta, ca Dan Diaconescu sa ii ofere sprijinul candidatului PSD in turul 2.

"Am avut o discutie nu foarte lunga cu domnul Liviu Neagu, secretar general al PP-DD, si ne-am uitat impreuna pe localitatile unde PP-DD a avut un scor important si am stabilit care sunt actiunile comune pe care le vom face impreuna cu liderii nostri locali si cu presedintii lor de filiala pentru a merge cu un mesaj clar la votantii PP-DD", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca spera ca PP-DD sa ia o decizie in sensul de a-l sprjini pe Victor Ponta in turul doi, discutia cu Neagu fiind "preliminara". "Da, eu sper, si eu si Victor Ponta speram lucrul asta pentru ca e vorba de un segment important din populatia Romaniei pe care noi vrem sa il convingem ca Victor Ponta este solutia corecta. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectam optiunea initiala, dar cred ca Victor Ponta poate sa reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care si le asumasera, o parte din sperantele pe care si le pusesera in Dan Diaconescu", a spus Dragnea.

"Mie mi-ar fi foarte greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijin pe Klaus Iohannis - Partidul Poporului roman. Imi va veni foarte greu sa cred lucrul asta", a subliniat Dragnea.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre sustinerea pe care formatiunea luui Dan Diaconescu ar putea sa o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, in turul secund al prezidentialelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.