Teodor Melescanu si Corneliu Vadim Tudor si-au anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"In urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al alegerilor prezidentiale 2014 si a unei serii de discutii pe care le-am purtat cu premierul, doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca in turul al II-lea al alegerilor il sustin pe candidatul Victor Ponta. Totodata recomand electoratului care mi-a acordat increderea in primul tur sa sustina candidatura domnului Victor Ponta", anunta Melescanu intr-un comunicat transmis, marti, scrie MEDIAFAX.

El precizeaza ca un factor esential in luarea acestei decizii a fost convingerea sa ferma ca impreuna cu Victor Ponta va putea pune in practica o politica destinata consolidarii securitatii Romaniei in contextul actual si "o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor".

Potrivit rezultatelor anuntate de BEC, Melescanu a obtinut 104.131 de voturi, reprezentand 1,09%.

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat.

"Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a incheiat marti, 4 noiembrie 2014, un Protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare privind sustinerea candidaturii domnului Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie 2014", se arata in comunicatul transmis de UNPR.

Protocolul a fost semnat de catre presedintele UNPR Gabriel Oprea si de catre presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, mentioneaza sursa citata.

Potrivit ultimelor rezulatate partiale ale primului tur al prezidentialelor prezentate de BEC luni, dupa centralizarea a 98,30% din procesele verbale, candidatul PRM Corneliu Vadim Tudor a obtinut 3,66% din voturi.

Citeste si:
Chereches sustine ca PRO Romania si UNPR ar trebui sa se stinga...
Chereches sustine ca PRO...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.