Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost intrebat, miercuri, ce ii ureaza sefului statului, Traian Basescu, de ziua de nastere, el aratand ca acesta ar trebui sa se bucure de faptul ca, dupa doi ani, cat a trecut de la referendumul din 2012, Romania va avea in sfarsit un presedinte.

"Dupa data de 17 o sa avem un presedinte al Romaniei si dansul, fiind cetatean, ar trebui sa se bucure ca dupa doi ani in sfarsit avem un presedinte", a raspuns Ponta.

La randul sau, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ii ureaza lui Basescu ce i-a urat si seful statului cand si-a sarbatorit el ziua de nastere. "Ii urez ce mi-a dorit mie de ziua mea pe 28 octombrie, cu toata sinceritatea", a raspuns Dragnea.

Intrebat ce anume, Dragnea a precizat: "Nu stiu, cred ca mi-a dorit «La multi ani!». Daca e asa, ii doresc la fel, nimic mai putin".

Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.