Presedintele PDL, Vasile Blaga, le-a transmis, vineri, un mesaj reprezentantilor tuturor partidelor din sectiile de votare.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, le-a transmis, vineri, un mesaj reprezentantilor tuturor partidelor din sectiile de votare, spunandu-le "sa fie corecti, sa respecte legea, pentru ca nu merita sa intre ei in puscarie in locul politicienilor corupti".

"Le transmit un mesaj reprezentantilor tuturor partidelor din sectiile de votare: sa fie corecti, sa respecte legea, pentru ca nu merita sa intre ei in puscarie in locul politicienilor corupti care probabil unii dintre ei ii indeamna la astfel de actiuni!", a spus Vasile Blaga intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

El a facut aceasta precizare dupa ce a aratat ca este bine ca romanii sa mearga in numar cat mai mare la vot duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.