Premierul Victor Ponta a afirmat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca procurorii DNA efectueaza anchete si investigatii in toate domeniile, considerand ca, astfel, televiziunile se pot orienta catre ce subiect doresc si "nu ramane nimeni fara stiri".

El a raspuns astfel la solicitarea presei de a comenta perchezitiile initiate de catre DNA la companii de stat din sectorul feroviar.

Ponta a intrebat retoric daca presa considera ca DNA trebuia sa il informeze pe el despre acest caz si a precizat ca nu poate spune nimic pe aceasta tema decat faptul ca se bucura ca sunt efectuate investigatii in toate domeniile, scrie MEDIAFAX.

"Nu pot sa spun nimic altceva decat ca ma bucur foarte mult ca, iata, sunt anchete, se fac investigatii, avem pentru toate televiziunile. La Antena este Cocos cu Niro, la Realitatea e Hrebenciuc, deci aveti pentru toti, e foarte bine, nu ramane nimeni fara stiri", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.