Viorel Hrebenciuc a declarat, marti dimineata, la sediul DNA Brasov, unde urmeaza sa fie audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca este pregatit pentru ce e mai rau, precizand ca nu ii este frica, pentru ca stie ce a facut, iar peste doua-trei luni o sa se rada de acest dosar.

Viorel Hrebenciuc a ajuns la sediul DNA Brasov, unde a fost citat, la scurt timp dupa ora 10.00. Intrebat la intrarea in sediul DNA daca este pregatit pentru ce e mai rau, el a raspuns afirmativ, mentionand insa ca nu ii este frica pentru ca stie ce a facut.

"Da, da sunt pregatit. Peste doua-trei luni de zile o sa radeti de el (dosar - n.r). Un singur lucru vreau sa va zic: de ani de zile frica domina in Romania. Toate actiunile noastre sunt paralizate de frica, nimeni nu semneaza o hartie, nimeni nu are o initiativa, toata lumea are o spaima celebra devenita de acum. Eu am demonstrat prin gestul meu ca nu-mi este frica pentru ca stiu ce am facut. Nu am niciun motiv sa nu ma prezint cu inima deschisa in fata procurorilor de la DNA", a spus Hrebenciuc, potrivit MEDIAFAX.

Viorel Hrebenciuc a mai afirmat ca "DNA nu este sperietoare pentru cei care nu au gresit prea mult". Intrebat daca se asteapta sa fie retinut, Hrebenciuc a raspuns: "Bineinteles".

De asemenea, intrebat daca se simte tradat de PSD, Hrebenciuc a raspuns: "Sunt coincidente care s-au intamplat, dar in niciun caz nu m-a tradat partidul si nici eu nu l-am tradat niciodata"".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.