Camera Deputatilor a luat act, luni, de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament, presedintele Camerei intreband daca Hrebenicuc staruie in demisie, insa acesta nu a fost prezent la sedinta.

La sedinta sunt prezenti 243 de deputati, fiind cvorum de sedinta, a anuntat presedintele Camerei, Valeriu Zgonea. Plenul Camerei urmeaza sa voteze proiectul de vacantare a locului de deputat a lui Hrebenciuc.

Inaintea sedintei de plen, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ca in plen sa se ia act de demisia lui Viorel Hrebeniciuc, urmand ca demisia sa apara in Monitorul Oficial, iar in acel moment acesta se pune la dispozitia justitiei, a anuntat secretarul Camerei Ion Ciolacu.

Ciolacu a precizat ca plenul va vota inlocuirea lui Viorel Hrebeniciuc din functia de vicepresedinte al Camerei cu Marian Neacsu, actualul lider al grupului PSD, scrie MEDIAFAX.

In sedinta Camerei va fi dat si votul secret cu bile in privinta arestarii preventive a deputatului Ion Dinita. Imediat dupa sedinta plenului, Biroul Permanent se reuneste din nou pentru a vedea ce se intampla cu cererea de ridicare a imunitatii deputatului Ioan Adam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.