Liderul PNL Klaus Iohannis le-a transmis, duminica, social-democratilor "sa le fie rusine" pentru modul in care au inteles sa duca o campanie electorala pe care a catalogat-o drept "mizerabila" la adresa sa si, pe de alta parte, sa si sperie pensionarii ca le vor fi taiate pensiile.

"Trebuie sa constatam ca din partea PSD in special se poarta o campanie mizerabila la adresa mea. Este vorba de o campanie mizerabila purtata de intregul PSD, de toti purtatorii de mesaj, de purtatorul de cuvant al campaniei electorale a lui Victor Ponta. E o jena publica, doamnelor, domnilor din PSD, ce faceti in aceasa campanie", a spus Iohannis, intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca este "sub orice limita inferioara" modul in care social-democratii inteleg sa acopere lipsa lor de proiect pentru Romania prin atacuri la persoana sa si la familia sa.

"E inadmisibil ca PSD vina cu afirmatii menite sa sperie pensionarii din Romania. PSD a imprastiat milioane de fluturasi cu o minciuna cum ca eu am taiat pensiile si voi taia pensiile atunci cand voi fi presedinte. Nu am taiat niciodata pensiile, cum nu le-a taiat nimeni. Eu nu doresc sa tai pensii, eu doresc o Romanie prospera, care face posibila o crestere a pensiilor", a spus Iohannis.

El a aratat ca este inadmisibil faptul ca PSD "a tarat" in aceasta campanie "mizerabila" si Posta Romana, trimitand acesti fluturasi impreuna cu fluturasul de pensie.

"Doamnelor, domnilor pesedisti, nu asa se face campanie intr-o tara din secolul 21. Sa va fie rusine ca amenintati pensionarii, care si asa au o pensie care nu le ajunge, si ii mai speriati ca sa mai obtineti cateva voturi. Rusine!", a mai spus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.