Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este pregatit pentru problemele generate de zapada si va lua masuri, dar va mai ninge, iar Executivul nu poate opri ninsoarea.

"Ca sa dau un citat celebru si drag, probabil, dumneavastra: Iarna nu-i ca vara! Suntem pregatiti, luam masuri, dar o sa mai ninga si nu poate Guvernul sa opreasca ninsoarea", a spus, duminica, Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca este normal sa fie inchisa autostrada la o ninsoare precum cea de sambata, premierul a raspuns ca este normal sa fie luate masuri de curatare si evitare a accidentelor.

Intrebat de asemenea de presa daca a fost informat de catre Administratia Nationala de Meteorologie ca va ninge in cantitatile observate, cu surprindere, sambata, Ponta a raspuns: "Am fost informat de ANM exact de cea ce ati fost informat si dumneavoastra, ANM nu imi da informari secrete".

El l-a felicitat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru faptul ca "a coordonat cu eficienta" actiunile de deszapezire din Capitala si a precizat ca vicepremierul Liviu Dragnea a coordonat la randul sau activitatea la nivel national impreuna cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Citeste si: Sanctiuni la CNADNR pentru intarzierea deszapezirii pe autostrada A2


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.