Guvernul a transmis un mesaj al premierului Victor Ponta cu ocazia implinirii de catre Regele Mihai a varstei de 93 ani.

Guvernul a transmis un mesaj al premierului Victor Ponta cu ocazia implinirii de catre Regele Mihai a varstei de 93 ani, in care spune ca acesta este un simbol al Romaniei si un lider care a aratat intotdeauna ce este "onoarea, demnitatea si dragostea de tara".

Ponta afirma ca Regele Mihai este parte a istoriei nationale, un reper moral la care societatea romana priveste cu respect si apreciere, amintind si de indemnul la unitate al Regelui, scrie MEDIAFAX.

Tot sambata, Guvernul a transmis si un mesaj al lui Ponta de Ziua Armatei, in care afirma ca aceasta reprezinta un simbol al curajului si mentioneaza momente precum eliberarea ultimei bucati de pamant romanesc in 25 octombrie 1944 sau participarea actuala in razboiul impotriva terorismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.