Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Bistrita, raspunzand unei intrebari, ca ar impune din nou taxa auto, "fara niciun fel de ezitare", intrucat o considera o masura care sustine industria romaneasca.

Tariceanu a fost intrebat daca acum ar lua alta decizie privind taxa auto, masura adoptata in timp ce se afla la conducerea Guvernului si care a nemultumit multe persoane, transmite MEDIAFAX.

"Referitor la taxa auto, da, as lua aceasta masura din nou, fara niciun fel de ezitare, pentru ca eu vreau sa sustin industria romaneasca, nu sa transform Romania in cimitirul de masini vechi din Europa occidentala", a raspuns Tariceanu, potrivit MEDIAFAX.

Tariceanu a facut, joi, o vizita in Bistrita-Nasaud, unde s-a intalnit cu mai multi primari, cu sustinatori din judet si a mers in comunele Romuli si Sanmihaiu de Campie, conduse de primari trecuti de la PNL la partidul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.