Viorel Hrebenciuc a declarat, marti, ca nu se razgandeste asupra demisiei sale din Parlament, dar ca va reveni in legislativ in 2016, el precizand, totodata, ca nu pleaca din PSD.

"Este perfect adevarat, am decis sa demisionez. Vreau sa-mi pastrez demnitatea, asa cum am avut-o toata viata. Si inca un lucru va spun, ca nu ma razgandesc, ca sa stati linistiti", le-a spus Hrebenciuc jurnalistilor, la iesirea din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

El a spus ca nu a vorbit absolut cu nimeni legat de demisie, care este decizia sa personala. "Este decizia mea personala si fiecare isi face viata cum crede", a spus Hrebenciuc, potrivit MEDIAFAX.

[STENOGRAME] Sova: Amnistie si gratiere OBLIGATORIU! Hrebenciuc: Ma focusez pe tine!

El a spus ca nu regreta discutiile pe care le-a avut cu Dan Sova, precizand ca este vorba despre discutii pe care oricine le are la o cafea. "Nu am incalcat niciun fel de norma. Daca va uitati atent, astea sunt discutii pe care le faci la cafea, cum faceti si dumneavoastra. Nu, nu regret nimic din ce am vorbit", a spus Hrebenciuc.

El a aratat ca regreta, insa, plecarea din Parlament si a spus ca va candida din nou in 2016. "Da, (regret - n.r.) dupa 18 ani nu e usor, dar in viata este un moment clar... In 2016 revin in Parlament", a spus Hrebenciuc.

El a mai aratat ca nu paraseste insa PSD si ca are incredere in Justitie.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive in doua dosare, a demisionat din Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.