Romania va avea din nou, peste 31 de zile, un presedinte in primul rand legitim si "cu siguranta sanatos", responsabil si interesat de Romania, actualul sef al statului, Traian Basescu, avand o tulburare evidenta si suferind de "boala puterii", a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Intrebat de presa daca are informatii privind starea de sanatate a presedintelui in conditiile in care, anterior, afirma despre acesta ca arata putin "tulburat", si ce anume stie despre Basescu, Ponta a afirmat ca stie ca mai sunt 31 de zile pana cand Romania va avea din nou un presedinte in primul rand legitim si, dupa aceea, "cu siguranta sanatos, responsabil si interesat de Romania".

"Imi doresc foarte mult ca, in aceste 31 zile, sa nu mai fie puse in pericol institutiile fundamentale ale statului, sa nu mai fie ataca justitia, sa nu mai fie atacate serviciile de informatii, sa nu mai fie atacata armata. Cred ca reusim sa il... sa protejam restul lumii de aceasta tulburare evidenta si framantare a domnului Basescu", a adaugat Ponta, aflat in vizita la Galati, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat in continuare cum comenteaza declaratia lui Basescu, conform caruia are o singura boala, si anume "boala pe hoti", Ponta a raspuns ca presedintele are "boala puterii" si l-a gasit pe Iohannis care are "boala functiilor si a caselor".

"Eu sper sa nu avem ghinion toata Romania sa continuam ca de la ghinionul lui Basescu sa mergem la ghinionul lui Iohannis, oameni bolnavi de functii si de putere", a spus Ponta, facand referire la faptul ca Klaus Iohannis a raspuns "ghinion" la Gandul Live dupa ce a fost intrebat ce gandeste un profesor cand aude ca un alt cadru didactic a putut cumpara din salariu sase case, raspuns completat ulterior: de Iohannis: "ghinion pentru mine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.