PNL ii cere premierului Victor Ponta sa prezinte public bugetul pe 2015, inainte de alegeri, pentru a demonstra ca majorarile pe care le promite nu sunt minciuni electorale si il acuza, totodata, ca se foloseste de functia de prim-ministru pentru a anunta majorari in scop electoral.

"Prezidentiabilul PSD se foloseste de functia de premier pentru a promite indexari de pensii si cresteri de indemnizatii sau salarii pentru diferite categorii sociale. Ipocrizia primului-ministru se reflecta in faptul ca anunta majorari, pentru a fi el cel care primeste beneficiile electorale, desi bugetul pe anul 2015, din care vor fi suportate masurile, va fi intocmit abia dupa alegerile prezidentiale", se arata intr-un comunicat remis de catre purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, scrie MEDIAFAX.

In opinia liberalilor, premierul Victor Ponta trebuie sa prezinte public proiectul de buget pentru anul 2015 daca vrea sa fie credibil atunci cand le promite romanilor diverse majorari,

"Abia cand vom vedea cu totii proiectia bugetara vom putea analiza daca angajamentele premierului sunt reale sau daca ceea ce vor primi oamenii anul viitor li se va lua inapoi inzecit, prin taxe si impozite noi", se mentioneaza in comunicat.

PNL il acuza, totodata, pe Victor Ponta de faptul ca este un "premier las, iresponsabil si ipocrit, care se foloseste de functia pe care o are exclusiv in interese meschine".

"Daca politicile economice ale Guvernului sau ar fi avut efecte atat de benefice pentru romani, primul-ministru nu ar fi avut niciun motiv pentru care sa nu faca public proiectul de buget pentru anul 2015. Realitatea este insa ca Guvernul PSD a bagat Romania in recesiune, investitiile au scazut, iar Victor Ponta nu face decat sa incerce sa cosmetizeze acest dezastru economic cu promisiuni pentru 2015, fara sa spuna clar care sunt costurile reale pentru a acoperi majorarile anuntate", se mai arata in comunicatul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.