Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie sambata, in cadrul unui miting organizat in Piata Victoriei.

Mitingul ACL organizat in fata Guvernului a inceput chiar la ora 11.00, asa cum era programat, "gazda" a evenimentului fiind cantaretul Aurelian Temisan.

Temisan a incercat sa-i anime pe simpatizantii celor doua partide veniti unii de ore bune in Piata Victoriei, el trecand in revista filialele locale si intrebandu-i pe participanti daca sunt "energici" si pregatiti de lansarea candidatului lor la prezidentiale. Acesta i-a introdus apoi pe scena pe liderii PDL si PNL, Vasile Blaga si Klaus Iohannis, "impreuna in marea lupta".

La eveniment participa si Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE, din care fac parte cele doua formatiuni.

Potrivit organizatorilor, sunt asteptate la miting aproximativ 50.000 de persoane din toate filialele PNL si PDL din tara. Liderii ACL au convenit ca evenimentul de lansare a candidaturii lui Iohannis la prezidentiale sa aiba loc in Piata Victoriei, in incercarea de a marca ideea confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Manifestarea este programata sa dureze aproximativ o ora si jumatate.

Organizatorii precizau ca lansarea va fi ”un eveniment clasic de campanie”, in care Klaus Iohannis va vorbi la finalul evenimentului. Inaintea candidatului ACL, va sustine un discurs presedintele PDL, Vasile Blaga, seful de campanie al lui Iohannis.

La miting sunt programati sa mai vorbeasca primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, prim-vicepresedintele PDL Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu si purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.