Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat ca nu vrea ca lansarea candidaturii ei sa semene cu cea a lui Victor Ponta si ca a decis organizarea, duminica, a unui mars impotriva proastei guvernari, precizand ca au fost cumparate ghiozdane si abecedare, care vor fi date "in toata tara".

"Dupa lansarea grandioasa a lui Victor Ponta pe Arena Nationala (...) noi am decis sa nu mai facem lansarea candidaturii mele intr-un fel in care sa semene macar cu aceasta. Facem un mod neconventional de lansare, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumarat ghiozdane si abecedare pe care le dam in toata tara, iar duminica vom face un mars impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca. Il organizam de la Sala Palatului spre Guvern", a anuntat joi, la Adevarul live, Elena Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca, astfel, incearca sa iasa din tiparul pe care il vede la Victor Ponta, adaugand ca si alte partide se intrec intre ele sa mobilizeze cati mai multi oameni si sa cheltuiasca cat mai mult.

"Incercam sa iesim din tiparul pe care il vedem la Victor Ponta, care incepe sa semene perfect cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu pe Stadionul 23 August, dar si alte partide se intrec intre ele cine mobilizeaza cati mai multi oameni si cine cheltuieste cati mai multi bani", a mai spus Udrea.

Victor Ponta si-a lansat, sambata, pe Arena Nationala, candidatura la Presedintie. Elena Udrea, a carei campanie urma sa fie lansata oficial la Sala Palatului, a declarat ca lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Presedintie aminteste de manifestarile de pe vremea lui Ceausescu, cand toti se adunau la Bucuresti sa scrie numele liderului suprem, adaugand: "Se lanseaza precum liderul nord-coreean".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.