Vicepremierul chinez Zhang Gaoli va veni la Bucuresti in aceasta saptamana, premierul Victor Ponta, aflat la New York, spunandu-i acestuia, intr-o discutie oficiala, ca regreta faptul ca nu va fi in tara pentru a-l intampina personal, dar ca vicepremierul Liviu Dragnea il asteapta.

Ponta si Gaoli au avut o intrevedere in Statele Unite, cu ocazia Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

"Sunt foarte fericit ca veti vizita tara mea, dar imi pare foarte rau ca nu voi fi acolo, pentru a va intampina personal. Sa fiti sigur, insa, ca vicepremierul Liviu Dragnea si presedintele Parlamentului va asteapta si sunt sigur ca veti avea o vizita de succes", i-a spus Ponta vicepremierului chinez, in timpul discutiei, scrie MEDIAFAX.

La New York, Ponta a avut o intalnire si cu presedintele Turciei, Recep Erdogan, in programul de marti fiind prevazuta si participarea la receptia oferita de presedintele SUA, Barack Obama, si prima doamna in onoarea sefilor delegatiilor participante la Adunarea Generala a ONU.

Premierul Victor Ponta se afla in Statele Unite ale Americii, in perioada 23-26 septembrie, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, prilej cu care se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, precum si cu directori ai companiilor americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.