Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca "cine seamna vant culege furtuna" si avertizand ca acest lucru este valabil si pentru alti apropiati ai presedintelui Traian Basescu.

Intrebat daca l-au surprins marturisirile lui Robert Turcescu, Ponta a raspuns: "Pe mine, nu, normal". El a adaugat ca institutiile statului sunt cele care verifica aplicarea si respectarea legii in acest caz.

"Dati-mi voie sa nu intru in aceasta discutie, decat recunoscand faptul ca cine seamna vant culege furtuna. Este valabil si pentru alti oameni apropiati domnului Basescu", a mai spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Reactia MApN dupa ce Robert Turcescu a dezvaluit ca e ofiter acoperit

Intrebat de ce crede ca Robert Turcescu a facut dezvaluirea chiar inaintea campaniei electorale pentru prezidentiale, Ponta a raspuns: "Daca domnul Basescu tocmai la el s-a gasit, putea sa se duca, de exemplu, la Sorina Matei si nu era niciun fel de problema. S-a dus exact la domnul Turcescu. Probabil ca a fost situatia, nu stiu ce a fost. Nu ma pricep, cred ca trebuie sa vorbiti cu domnul Basescu de scenarii".

Ponta a mai aratat ca in acest caz este vorba despre relatia intre politicieni si jurnalisti si a aratat ca el nu este un invitat obisnuit in emisiunea moderata de Robert Turcescu si trebuie intrebati cei care se duc in fiecare seara la aceasta emisiune, "cativa" fiind si candidati la prezidentiale.

"Cred ca este vorba de relatia intre politicieni si jurnalisti. Dupa cum stiti, eu nu sunt un invitat de obiciei al domnului Turcescu, cred ca trebuie sa-i intrebati pe cei care se duceau in fiecare seara la domnul Turcescu, cativa sunt si candidati la prezidentiale, ca se leapada, ca nu se leapada. Intrebati-i pe ei, ca eu nu am aceasta problema si nici nu am surprize", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.