Presedintele PMP, Elena Udrea, si-a depus, luni, la BEC, candidatura la alegerile prezidentiale, aratand ca a strans peste 400 de mii de semnaturi si ca pentru ea au semnat inclusiv presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc.

Elena Udrea a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

"Am pe lista de sustinatori pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cred ca toate proiectele incepute de presedinte in ultimii 10 ani, toata lupta dusa de Traian Basescu pentru a invinge un sistem, un sistem ocrotit de Ion Iliescu, un sistem care l-a invins pe Constantinescu, dar un sistem care a fost invins de Traian Basescu, toata aceasta lupta pentru statul de drept inceputa de Traian Basescu trebuie continuata si ma angajez sa duc mai departe aceasta lupta. Am si semnatura domnului Emil Boc cu care am facut echipa in ultimii ani atat la guvernare cat si o echipa politica", a precizat Elena Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a aratat ca nu exista nimic din viata ei care sa nu fie cunoscut, ca nu are nicio legatura cu trecutul comunist si ca ea nu este nici ofiter acoperit.

"Pe mine ma stiti de 10 ani cu bune si cu rele. Aproape nu exista nimic din viata mea care sa nu fie cunoscut tuturor, dumneavoastra, presei, nu am nimic de ascuns. Si cred ca Romania are in sfarsit sansa sa aleaga un presedinte care nu are nicio legatura cu trecutul comunist si care nu este nici ofiter acoperit, deci un presedinte care nu venereaza, dimpotriva, uraste trecutul comunist al acestei tari si amintirile pe care le am din acea perioada si in acelasi timp nu are nimic de ascuns in CV", a mai spus Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.