Victor Ponta a declarat cand si-a lansat candidatura ca vrea ca cei care au facut rau Romaniei sa plateasca, nu din razbunare, ci pentru ca a promis dreptate pana la capat .

"Cei care au facut Romaniei rau, si romanilor, vreau sa plateasca, dar nu ca razbunare, ci pentru ca am promis dreptate pana la capat. Pentru ca vrem sa aratam ca Romania este tara in care nimeni nu este mai presus de lege, si in care legea il protejeaza pe cel mai slab", a declarat Victor Ponta. El a precizat ca vrea ca "acolo unde a fost dezbinare, sa fie unire, iar acolo unde a fost ura sa fie respect si iubire, iar unde a fost cearta, sa fie pace".

"Am aratat ca pot sa duc un razboi neincetat impotriva unui regim pe care l-am considerat impotriva Romaniei si am ramas in picioare, sunt alaturi de dumneavoastra, dar azi simt ca Romania are nevoie de pace, de constructie, de unire. Va cer sprijinul pentru a face pace si pentru a face marea unire de care Romania are nevoie", a aratat Ponta. El a vorbit in discurs si despre "daramarea zidurilor dintre noi, intre Ardeal si Moldova, intre Muntenia si Banat, intre bogati si saraci, intre cei care lucreaza la stat si cei care lucreaza la privat, intre batrani si tineri".

"S-au construit numai ziduri, in ultimii 10 ani, veniti sa daramam acele ziduri", a indemnat Victor Ponta. El a afimat ca, astazi se angajeaza sa fie primul, cel care da exemplul de unire si de toleranta, de compasiune, de dialog. "Cred ca exemplul presedintelui tarii este fundamental pentru ca noi toti sa mergem in aceasta directie. Va promit ca voi fi presedintele tuturor romanilor si vom fi acea tara puternica si unita. Va fac acest legamant si sunt convins ca veti fi alaturi de mine", a mai declarat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.