Un fost membru PPDD, Aurelian Mihai, a anuntat ca incepe greva foamei in Parlament pana la rezolvarea problemelor romanilor din diaspora.

La inceputul sedintei plenului, Aurelian Mihai a vorbit de la tribuna despre situatia romanilor din diaspora, el acuzand ca statul roman nu face nimic pentru acestia.

”Va transmit nemultumirile lor, romani care traiesc de ani de zile in comunitatile romanesti in afara granitelor tarii, fie ca discutam despre taxele consulare ridicate, fie ca discutam despre taxele de functionare”, a spus Aurelian Mihai. El a fost intrerupt de presedintele de sedinta, Miron Mitrea, care a aratat ca sedinta nu este dedicata declaratiilor politice.

”Imi exprim aceasta nemultumire, iar pana la inceputul rezolvarii acestor probleme existente in diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar inceputul grevei foamei aici, in Parlamentul Romaniei. Va multumesc!”
, a continuat Aurelian Mihai, citat de MEDIAFAX.

”Si eu va multumesc! Succes!”, i-a urat Miron Mitrea, dupa care deputatii au inceput dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.