Senatorul PSD Darius Valcov a depus, joi, la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru delegat al Bugetului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a fost prezent la eveniment, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a amanat miercuri ceremonia de depunere a juramantului de catre Darius Valcov, din cauza ca premierul Victor Ponta si-a anulat prezenta la ceremonie, seful statului intelegand ca seful Executivului "ar putea sa nu mai sustina propunerea" pentru ministrul Bugetului.

Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat ca nu a putut lua parte la ceremonia de investire a lui Darius Valcov pentru ca avea programate alte intalniri importante, dar daca presedintelui Basescu ii e "drag" de el, va merge la "studioul de cinematografie Cotroceni" si va solicita alta data pentru investire.

Apoi Ponta i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu prin care ii cerea reprogramarea ceremoniei de investire a lui Darius Valcov joi dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.