Traian Basescu a transmis, miercuri, un mesaj presedintelui Republicii Moldova cu ocazia Zilei Independentei.

Seful statului transmite in mesajul catre omologul sau moldovean, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, felicitarile sale calduroase, impreuna cu urari de fericire, succes, prosperitate si impliniri, pentru Nicolae Timofti si pentru toti cetatenii Republicii Moldova, scrie MEDIAFAX>

"Este o zi cu semnificatii istorice deosebite si impartasesc, alaturi de dumneavoastra si de cetatenii Republicii Moldova, emotia si bucuria acestei celebrari. Doresc sa reafirm, cu acest prilej aniversar, faptul ca Republica Moldova, aspiratiile sale europene si prosperitatea cetatenilor sai, de care ne leaga o indelungata istorie si, mai ales, o profunda prietenie, vor fi intotdeauna proiectul meu de suflet", afirma presedintele Traian Basescu.

Seful statului isi exprima bucuria ca aniversarea din acest an se desfasoara intr-o perioada extrem de importanta pentru viitorul Republicii Moldova si saluta "toate eforturile autoritatilor de la Chisinau care au reusit sa atinga, in ultimele luni, obiectivele importante in procesul apropierii de Europa, raspunzand, astfel, unui deziderat colectiv".

"Va asigur ca Romania va va fi intotdeauna alaturi in tot ceea ce va veti propune pentru asigurarea unui viitor demn, liber si prosper pentru toti cetatenii Republicii Moldova. Va rog sa primiti, Domnule Presedinte, asigurarea deosebitei mele consideratii si a statornicei mele prietenii", mai precizeaza presedintele Traian Basescu in scrisoarea catre Nicolae Timofti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.