Vicepresedintele PMP Cristian Preda a declarat, marti, ca in sedinta Consiliului National a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, considerand ca prin actiunea acesteia candidatul PMP la prezidentiale Cristian Diaconescu "a disparut din scena".

"Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru ca am stabilit un candidat, Diaconescu, si prin actiunea Elenei Udrea acest candidat a disparut din scena si am zis ca e o problema. Eu am fost singurul care a considerat ca trebuie sa fie demisa, ceilalti au considerat ca, dimpotriva, trebuie sa-i puna o coronita si sa o puna si prezidentiabil, iarasi am fost impotriva acestei candidaturi", a explicat Cristian Preda, potrivit MEDIAFAX.

Cristian Preda a aratat ca Miscarea Populara se afla acum in situatia de a avea doi candidati, Cristian Diaconescu si Elena Udrea, si "nimeni nu intelege nimic din aceasta desfasurare de forte".

"Mi se pare ca e o greseala grava ca in termen de o saptamana sa distrugi o candidatura care era deja finisata, era aranjata, s-au strans semnaturi si in plus s-a produs si o nefericita ruptura intre PMP si Fundatia Miscarea Populara, astfel incat acum suntem in situatia in care Miscarea Populara are doi candidati, Diaconescu si Udrea", a adaugat Preda.

Citeste si: Udrea, desemnata candidatul PMP la Presedintie! Doar Cristian Preda a votat impotriva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.