Cristian Diaconescu si-a anuntat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidentiale, precizand ca, in aceasta postura, nu va mai fi membru PMP, dar ca va ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara.

Diaconescu a amintit ca, in urma cu zece zile, cativa colegi din PMP au initiat un proces public pentru schimbarea candidatului partidului la Presedintie, scrie MEDIAFAX.

El a spus ca nu a fost informat de aceste preocupari ale unor colegi de partid si ca a aflat acest lucru din presa. "M-a deranjat minciuna, dar voi ramane consecvent, nu voi intra in polemici", a mai spus Diaconescu.

El a precizat ca este normal ca un partid sa ia propriile decizii, dar ca trebuie "sa suporte si consecintele".

Cristian Diaconescu a mai declarat ca nu vrea sa astepte decizia care se prefigureaza a fi luata marti de PMP. "Imi anunt candidatura de independent la Presedintia Romaniei. (...) Nu voi mai fi membru PMP", a anuntat Cristian Diaconescu.

El a spus insa ca ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.