Pe 25 august - 26 august, Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni in sesiune extraordinara pentru a discuta reezaminarea Legii CAS, precum si Legea petrolului.

Sursele citate au aratat ca s-a ajuns la un acord intre partidele parlamentare pentru convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara la sfarsitul lunii august, in contextul solicitarii avansate in acest sens de opozittie, respectiv de PNL si PDL.

Potrivit acelorasi surse, coalitia guvernamentala a agreat convocarea sesiunii extraordinare, dar nu la data solicitata de PDL si PNL, ci pentru 25, respectiv 26 august, din considerente care tin de cvorumul necesar dezbaterii si adoptarii legilor respective.

Sursele citate au mai aratat ca partidele care formeaza coalitia guvernamentala au agreat convocarea unei sesiuni extraordinare si pentru ca e necesara dezbaterea si adoptarea rapida a Legii petrolului, avand in vedere ca Romania risca sanctiuni internationale daca nu adopta acest act normativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.